Veldhoven 10 Miles 2013

De hele dag zenuwachtig geweest (as usual) en last van een vage gevoelloze grote teen. Ik dacht: ik zie wel wat het wordt, ik ben allang blij als ik hem uitloop. Gelukkig was Steph mee om me aan te moedigen (met zijn GoPro om foto’s en filmpjes te maken). Bij de start kwam ik meteen een bekende tegen:

FoKkers

Zij startte vlak achter me, en naast me liep een oud-collega (Pieter).

Het eerste stuk van het parcours liep over de atletiekbaan van GVAC of de Veldhoven campus, daarna liepen we over een (m.i.) heel smal pad achter de baan langs. (Hier stond ook al meteen een waterpost) Dat was echt dringen geblazen en dat was een beetje jammer. Na een tijdje kon ik me losmaken uit de groep en ging het beter. Nog een stukje door een wijk gelopen en daarna het bos in! Leek erg op de route waar ik normaal altijd loop (alleen is dat de Leenderheide) en dus voelde het prima. Je kon ervoor kiezen een verhard pad te lopen of een zandpad. Wel fijn. Na de eerste drinkpost (en sponzen, yay!) kreeg ik weer last van steken in mijn buik (net zoals bij de Hypotheker beekloop) en kwam ik eindelijk achter wat de link was: te gehaast een betertje water opdrinken en flink wat lucht laten ophopen in mijn buik: dat doe ik dus niet meer de komende wedstrijden.

Toen we bijna bij het 8km punt waren, kwam ik mijn man weer tegen en dat gaf me wat moed om door te lopen. Het tweede stuk door het bos ging beduidend beter doordat ik geen water- en luchbuik meer had en ik heb lekker tempo gemaakt. Op driekwart kwam ik diezelfde oud-collega weer tegen en samen met hem heb ik denk ik 4km samen in 1 tempo gelopen. Was erg tof en een goede stimulans. Vlak voor de finish trok hij een sprintje, en finishte ongeveer 30 sec eerder dan ik. Mijn eindtijd is volgens uitslagen.nl 1:30:26, en daar ben ik blij mee, want zo snel heb ik hem nog niet eerder op zo’n afstand gelopen. Dit smaakt naar meer!

Oh ja en na het finishen Bjorn nog gesproken, alleen was ik toen al behoorlijk op.glyy

baan  jfcjcf

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s